Hoe verloopt uw eerste chiropractie consult?

U ontvangt nog vóór het eerste consult online een vragenlijst waar u uw klacht(en) en algehele gezondheid on in te vullen. Hierdoor krijgt de chiropractor relevante informatie over uw gezondheid en lichamelijke problemen.

U heeft in het eerste consult een gesprek met de chiropractor over uw klachten en gezondheid. Daarna volgt er een lichamelijk onderzoek. Centraal hierin staat uw klacht, maar tevens wordt de samenhang met andere lichaamsdelen bekeken. Hierbij moet u denken neurologische en orthopedische onderzoek. Daarnaast zal een specifieke chiropractische evaluatie van uw wervelkolom plaatsvinden en indien nodig ook van andere gewrichten.

Mocht u röntgen of MRI- foto’s hebben laten maken dan zal uw chiropractor hier in bijna alle gevallen zelf naar willen kijken en de conclusies integreren met het lichamelijk onderzoek en anamnese.

Na het onderzoek zal de chiropractor de bevindingen met u bespreken en een passend en persoonlijk behandelplan voorstellen. U wordt tijdens de eerst consult ook gelijk behandelt door ons chiropractor.