Maak kennis met onze chiropractor Michèle van Lier

Een professionele behandeling door een gekwalificeerde chiropractor in Utrecht

De eerste helft van mijn jeugd heb ik in Toronto, Canada gewoond en de tweede helft hier in Utrecht, omdat mijn moeder hier vandaan komt. Mijn vader komt van Trinidad en Tobago, een Caribische eilandengroep.

Mijn eerste kennismaking met chiropractie was direct na mijn geboorte. Ik had nekklachten en als peuter kreeg ik een klaplong. Gelukkig had ik een chiropractor aan huis, namelijk mijn moeder! Zij heeft me toen met succes behandeld en in het geval van mijn klaplong heeft ze zelfs een operatie weten te voorkomen.

Pas vele jaren daarna als tiener kreeg ik weer nieuwe klachten. Deze keer was het een whiplash. Ik heb me toen direct laten behandelen en het is nu net alsof het nooit is gebeurd! Na het gymnasium kwam ik voor de keuze te staan: chiropractie of geneeskunde studeren. Zonder aarzelen koos ik voor chiropractie, omdat het mij leuker leek iemand met mijn eigen handen beter te maken dan met medicijnen, injecties of een operatie. 

Ik heb met veel plezier in Engeland gestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic. In 2003 ben ik daar begonnen met het behandelen patiënten en in 2004 hier in Utrecht. Het geeft mij veel voldoening om letterlijk een ‘helpend handje’ te zijn voor mijn patiënten en mensen vooruit te zien gaan. Ik probeer van elke behandeling een aangename ervaring te maken en hoop dan ook dat mensen zich verheugen op een consult bij mij!